Cadeaubonnen voor mannen lastig? Nee hoor!

Een cadeaubon is altijd een geslaagd cadeau als je even niet precies weet wat je iemand kunt geven. Keuze genoeg, maar vaak zijn het toch bonnen voor dames. Uiteraard zijn veel van deze bonnen prima geschikt om ook aan mannen te geven maar we zijn toch op onderzoek uit gegaan en hebben een leuk overzicht van mannelijke bonnen gevonden.

Media Markt Cadeaukaart
De Media Markt cadeaukaart is perfecte cadeau voor de man. Zowel als verjaardagscadeau, past in elke herenschoen en onder elke kerstboom. Bovendien is de Media Markt cadeaukaart heel eenvoudig in gebruik. Daar maak je gegarandeerd vrienden mee! Met de Mediamarkt cadeaubon geef jij namelijk een perfect cadeau waarvan de man voor een lange tijd plezier zal hebben. Of het nu een handig apparaat is, een mooie speaker set, een navigatiesysteem of een stoere fotocamera, de ontvanger van deze cadeaucard kan zelf een keuze maken uit het ruime assortiment van de Media Markt.

Karwei cadeaukaart
Op zoek naar een origineel cadeau voor elke man? De KadoKaart van KARWEI is het ideale kado-idee voor elke klussende man. Leuk om te geven én om te krijgen. Bijvoorbeeld voor verjaardagen, jubilea of een nieuwe woning!

Nationale Golfbon
De Nationale Golfbon is een leuk en sportief cadeau! Geschikt voor zowel beginners als ervaren golfers. De Golfbon kan besteed worden bij meer dan 50 golfbanen, golfscholen en golfshops. Verspreid door heel Nederland. Ook kun je de Golfbon verzilveren bij de online Golf shop RSGolf voor spiksplinternieuwe golfartikelen. De golfliefhebber kan dus echt alle kanten op! Bestel de Nationale Golfbon nu makkelijk en snel online.

Podium Cadeaukaart
Met de Podium Cadeaukaart geef je de man een heerlijk avondje uit! Hij kan zijn favoriete band bezoeken, lachen om een cabaret voorstelling en nog veel meer leuke optredens in meer dan 300 theaters in Nederland en België.

de Barbiers Bon
Bij Kapsalon Gerard hebben ze speciaal voor de heren een complete klassieke vintage verzorging! Wassen, friction met hoofdmassage, knippen/coupe snijden en ambachtelijk scheren!
Weet je nooit wat te geven of wil je de mannen eens een echt origineel cadeau geven? Dan is de Barbiers Bon echt iets voor je!
Te verkrijgen voor de hele behandeling en alleen een ambachtelijke scheerbehandeling.